1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС», якому належить сайт www.test.tefcold-ua.com, від користувачів сайту під час реєстрації Компанії на сайті www.test.tefcold-ua.com, а також під час використання сайту www.test.tefcold-ua.com . Персональні дані користувача заповнюються Користувачем

1.2. Для того, щоб провести реєстрацію на сайті www.test.tefcold-ua.com та використовувати сайт www.test.tefcold-ua.com (у тому числі розміщувати на ньому інформацію, особистий кабінет та іншим чином використовувати Сайт), Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті www.test.tefcold-ua.com.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт www.test.tefcold-ua.com, якщо він не погоджується з умовами цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досягнув встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з www.test.tefcold-ua.com. або не є уповноваженою особою компанії.

1.4. Реєструючи Компанію на сайті www.test.tefcold-ua.com, Користувач та вносячи персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту www.test.tefcold-ua.com та/або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах цієї Політики конфіденційності.

1.5. Ця Політика конфіденційності не регулює та ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третім особам, які не перебувають у володінні або під управлінням ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» та фізичними особами, які не є працівниками «БМСЕРВІС ПЛЮС», навіть якщо Користувач отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту www.test.tefcold-ua.com або розсилки.

1.6. Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та персональних та інших даних користувача. ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» буде лист-повідомлення, направлене на електронну пошту користувача, вказану під час реєстрації.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, по батькові, уповноважена особа компанії, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних у кошику між відвідуваннями;
  • ip-адреса користувача, щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційовані Користувачем;
  • поведінка користувача на сайті;
  • вся інформація збирається нами «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас використовуватиме компанія. Ціль використання

Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по батькові, електронну адресу, пароль для ідентифікації вас як користувача www.test.tefcold-ua.com. Ми можемо відображати ім’я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках www.test.tefcold-ua.com, адресу для надсилання кореспонденції.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини www.test.tefcold-ua.com. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Вас, у тому числі персональні дані, використовується для забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, покращення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення та підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.

В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Порталу та підвищення іміджу Порталу, ми можемо розкривати статистику роботи вашого сайту, не розкриваючи при цьому персональних даних та інформації, яка є комерційною таємницею.

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків, передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з цією Політикою Конфіденційності, надає право ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, надсилають посилки. Треті сторони можуть використовувати інформацію користувача лише у випадку, якщо вони надають послуги ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних провадиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на www.test.tefcold-ua.com постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право витребувати та отримувати такі дані;
у тому випадку, якщо, на думку ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС», Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів та угод між ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» та Користувачем.

5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Користувачі в будь-який час можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, для цього достатньо скористатися розділом «Особистий кабінет». Робота деяких можливостей www.test.tefcold-ua.com, для яких потрібна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення або іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), надісланий на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. Контактна адреса для бізнесу у разі виникнення питань

У разі виникнення запитань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: sales@test.tefcold-ua.com, м. Київ, пр-кт. В. Лобановського, 119х, оф. 52., ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС».

Користувачеві за письмовим запитом та при пред’явленні документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

7. Захист інформації, що збирається

Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Усі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або кількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібний доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Усі працівники, які мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. Зміни у політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. У такому разі ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути інформованими про те, як ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» на www.test.tefcold-ua.com захищає інформацію про користувачів.

ТОВ «БМСЕРВІС ПЛЮС» не несе відповідальності за збитки або збитки, які зазнав Користувач або треті особи внаслідок помилкового розуміння чи нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок щодо порядку використання Сайту щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.

У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконане, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим тією мірою, якою це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту www.test.tefcold-ua.com він під час передачі своїх Персональних даних погодився з умовами цієї Політики конфіденційності та діє доти, доки на сайті www.test.tefcold-ua.com зберігається будь-яка інформація про користувача, у тому числі персональні дані.